Wednesday, November 19, 2008

En historie om en tiger

Daniela har vert i sin foerste barnebursdag:) Det var i barnehagen det skulle feires, og alle skulle kle seg ut, og Daniela skulle vere tiger. Slik saag hun ut:


Kom og hentet henne ca halv 7 og da var hun ganske gira....spurte om hun hadde hatt det goy, og spurte de som jobber i barnehagen om hun hadde spist noe. Jada....de var kjempefornoyd. Hun h

adde spist baade kjeks, snop og gele....:) Paa veien hjem var Daniela helt gal...loep nedover gaten og ropte "Hola! Hooooola!" til alle, og tulla seg og lo. Ca et kvartal fra blokka vaar, ville hun ikke gaa mer. Eg kunne jo ikke baere henne, for eg hadde hendene fulle av snop, klaer osv fra festen saa eg sa at hun maatte bare gaa de siste 2 min ogsaa. Det var ikke aktuelt mente Daniela. Hun ville heller krype og aale seg paa magen de siste kvartalet og opp trappene! En ganske skitten tiger maatte faa seg et bad naar vi kom hjem ja....og folk paa veien synes jo dette var kjempemorsomt med dette lille dyret som kraup rundt:)

Saa omsider fikk hun bada (med snop med i badekaret selvfolgelig) og lagt seg. Tydelig at hun hadde en kjempedag med bursdagsfest!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home